yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan mimarilar ciğerin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni emanet kaybının önlenmesi hesabına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların asıl duhullerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının keskin bir biçimde meydana gelmesi özellikle faik katlı örgülarda çıkma yahut pencerelerden kopmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme iye olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri çok bir incelemeye bağımlı tutulur. örgüların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, strüktürların dışında bulunan ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde legal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne esaslı ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık mürtefi nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine vukuf görmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık Yangın Kapısı yerı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli derece ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler kaynak önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page